Празник на буквите

На Благовещение, 25 март, тази година в актовата зала на училището се проведе тържеството на първи клас, посветено на тяхната грамотност. Скъпи гости бяха родители и роднини.

Празникът наистина беше чудесен – много настроение, усмивки, песни, танци, рецитации, драматизация на осъвременен вариант на класическа приказка ни показаха четиринадесетте деца и колегите старши учител Маргаритка Стефанова и възпитател Катя Крумова.Гост ни беше и колежката от школата по изкуства от гр. Шумен г-жа Русанка Андонова със своята тамбура.

Особено колорит внесоха със своите шеги и закачки, скечове и фокуси гостите ни от Магичен театър гр. Шумен. Празникът завърши с раздаване на Дипломи, индивидуални и колективни подаръци, снимки, торта във форма на разтворена книга и безплатен обяд за учениците.

Присъстващите възрастни също имаха възможност да се почерпят в столовата и споделят своите впечатления от видяното. Така, с приповдигнато с основание и гордост настроение завърши този по-различен за първолаците ден – 124 учебен по ред ден.

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and