ОЩЕ ЕДНА „РАЗЛИЧНА” И ПОЛЕЗНА РОДИТЕЛСКА СРЕЩА

На 14 май се проведе поредната и последна за учебната година родитело-учителска среща, с традиционната първа обща част и индивидуални педагогически консултации след това.

И този път интересът от страна на родителите беше голям, а присъствието им масово.

Отново бяха представени успехите на наши ученици, станали факт след предходната родителска среща от м. март – новите успехи на малките математици от начален етап в международно състезания, награда за рисунка и първо място на Петина Янкова в регионален конкурс, големите успехи на викторината – общински и областен етап по БДП – отборно първо и второ място /Мартин Тихомиров от V кл., Павлина Живкова от VІ к, Марин Маринов от VІІ кл. и Стефан Христов от VІІІ кл./,, завоюваните медали на няколко състезания по карате киокушин както и златен медал на републиканско първенство на 9 май в гр. Пловдив, спечелен от Ахмед Сабри. Традицията повелява да се поканят пред всички в залата тези ученици и родителите или настойниците им, да бъдат поздравени с аплаузи, а на екрана да се покаже новината, която е качена в училищния сайт.

Не бяха пропуснати и нови успехи на наши бивши ученици – в конкурси за мис и мистър за красота в техните училища и такива, организирани от външни продуценти, поредните големи спортни успехи на Ивелина Петрова /трето място на европейско първенство в гр. Варшава, победител в турнир „Мадарски конник” и обявяването и за „най-техничен състезател”/.

Водещият и директор Т. Трифонов запозна присъстващите с включените в отпечатания на плакат План с инициативи и мероприятия, посветени на патронния празник и на 95-тата годишнина от разкриване на училището ни.

Поставени бяха и други интересни въпроси, засягащи всички във връзка с по-успешното организационно и цялостно приключване на тази учебна година.

Родителите бяха изненадани с организираната томбола, като всеки идващ и присъстващ получи билет с номер. В тегленето на печелившите асистираха ученици и присъстващи родители. Тази нова инициатива зарадва всички и повиши градусът на настроението им.

За да бъде спазена традицията от последните две учебни години и този път за всички присъстващи родители, колеги и част от учениците беше осигурено атрактивно шоу. За това много добре се погрижи шоуменът, Крум Крумов. Той представи с много хъс, оригинални идеи и интерпретации шоуто на Тодор Колев-2. Победителят в националния конкурс за двойници и имитатори на Тодор Колев беше в стихията си и всичко, което се случи… всички присъстващи дълго, дълго ще помнят.

Така, след тази разнообразна, интересна и пъстра първа, обща част, родителите получиха своите индивидуални консултации от очакващите ги преподаватели – учители и възпитатели. Всичко това стана след посочената по-горе „настройка” и „разчупване на леда”!

Май, 2015                                                                         Т. Трифонов

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and