ОТНОВО ДОБЪР РЕЗУЛТАТ, ОТНОВО ТРЕТО МЯСТО

На 23 април в СОУ „Тр. Симеонов” в гр. Шумен се проведе общинския етап на Националната ученическа викторина по Безопасност на движението „Да запазим децата на пътя”.

В конкуренция на 10 отбора, при оспорвана борба и близки по резултат точки, победител стана отборът на училището домакин, на второ място е този на СОУ „С. Доброплодни”, а нашите представители завоюваха за втора поредна година престижното трето място /96 т. като краен резултат за отборът на СОУ „С. Доброплодни”, а 94 за нашия отбор/.

Училищният отбор беше в състав: Павлина Стефанова от V кл. /от с. Царев брод/, Марин Маринов от VІ кл. /от кв. Мътница/, Стефан Христов от VІІ кл. /от кв. Макак/ и Айфер Бейхан от VІІІ кл. /от с. Коньовец/.

Поздравления за много доброто представяне в отделните три кръга за нашите ученици и за техния ръководител инж. Павел Павлов! А кръговете са били: решаване на тест-листовка, викторина и практическо занятие – сглобяване на пъзел пътен знак.

Индивидуални награда са получили участниците в първите три отбора, като за нашите момичета и момчета е компютърен аксесоар – слушалка с микрофон.

Част от наградите са и грамоти за участие, като нашата ще бъде качена по-късно.

25 април, 2014 г.

Т. Трифонов

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and