НОВИ ПОДАРЪЦИ ЗА НАШИТЕ ПЪРВОКЛАСНИЦИ

Благодарение на прекрасната инициатива на ръководството на верига магазини BulMag, нашите най-малки ученици, първокласници, получиха подаръчни пакети с лакомства в тях.

Ние, кл. ръководител старши учител Цветалина Велкова и старши възпитател Таня Стефанова изпълнихме волята на дарителя.
По един тържествен начин, след необходимото пояснение връчихме сложените в красивите спортни ранички неща. Направихме и снимки за това.

Изказваме своята специална и лична благодарност на Десислава Драгомирова, която направи необходимото това дарение да се случи.

Съдържание на раничките: тефтерче, химикал и много лакомства, които може да видите на снимките…

Всяко дете един път в живота си е първокласник. Затова с годините много спомени и преживявания ще избледнеят, но част от тези, които са свързани и се отнасят за първата им година като ученици ще се запазят ярки много дълго време. Всяка учебна година, ние в нашето училище правим много това наистина да е така. Радваме се и благодарим на всеки или на всички други, които ни помагат в тази практика и традиция!

Благодарим Ви нови приятели от supermarket BulMag! Пожелаваме на всички Вас, на ръководството, на служителите и работниците здраве, коректност към своите клиенти и от сърце нови успехи в бизнеса и при реализирането на подобни богоугодни и правещи ни по-човечни инициативи!

Благодарим Ви от името на учениците, моите колеги и родителите на нашите първолаци! Съдържанието на раничките сигурно вече е „история”, но самите те ще се ползват при съхраняването на спортните екипи… докато издържат!

Октомври, 2015

Тихомир Трифонов

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and