ЗА ДАРИТЕЛИТЕ НИ С ЛЮБОВ!

За ХХІІ път училището в село Царев брод почете своите дарители, тези хора, които през вече изминалата учебна година са му помагали и подкрепяли. Дългогодишната традиция се изразява в организация и провеждане на традиционен вечерен коктейл.

Две са основните задачи и цели: да се поканят, уважат, почетат поименно тези хора, да им се благодари! Втората цел е всички присъстващи, други гости и представители на родителите да видят готовността на училището като база и условия за започване на Новата учебна година! А тази година тя ще е и по-емоционална заради предстоящата годишнината на училището – един век!
И този път много хора изпълниха двора на училището, пред импровизираната сцена – стъпалата преди официалния вход. А програмата беше стилно подбрана, като в нея взеха участие ученици от училището, в клубовете по хореография и танцьори от НЧ „Напредък 1920” с. Царев брод. Поздравления поднесоха и ученици от СУ „Сава Доброплодни” гр. Шумен. Кулминацията се случи в края, когато сред вечерния сумрак за здраве и благополучие на цялата училищна общност танцуваха кукерите от група „Арапи” от кв. Макак.

Поканени и наградени бяха определените за дарители през годината, като те получиха почетна лента с надпис, монета на благодарността, рекламни материали и бутилка марково вино, осигурено от винарната на приятелите от фирма „Земя 96” ООД. Сред подаръците е и новата стихосбирка на Мартин Спасов, възпитаник на училището, като бяха прочетени и оригиналните му пожелания за всеки един от тримата дарители.
Всички поканени бяха посрещната на входа с погача и рекламни материали, а пред коктейл масата отец Иван Еленов произнесе вълнуващо слово и освети богатата трапеза.

С решение на педагогическият съвет за „Дарител на училището” за учебната 2018/2019 година са определени трима:

Ренато Витоло, италиански гражданин, със съпруга от с. Царев брод, притежаващ рекламна агенция в град Рим.;

Цветанка Михайлова, председател на училищното настоятелство в кв. Мътница;.
Христо Христов, бизнесмен от село Царев брод, собственик и управител на фирма МДТ ТРЕЙД ЕООД.;

Чрез това свое решение съвета за пореден път поздравява своя бивш ученик Цветан Кикиндонов за неговата форма на нестандартно финансово дарение. Ежемесечно да отделя от своята заплата по 50 лева, за стимулиране на изявил се за съответния учебен месец ученик по предметите биология и здравно образование и човекът и природата.

Педагогическият съвет изказва своята голяма благодарност за оказваната помощ

от страна на Сдружение „Училищно настоятелство с. Царев брод с председател на УС г-жа Елка Александрова, Училищно настоятелство от кв. Мътница с председател Цве-танка Михайлова и Училищното настоятелство от село Велино с председател Росен Василев и сестрите от католическия манастир с престоятел сестра Мария Агнес.

Благодарността ни е насочена и към г-н Иван Иванов от фирма „Земя” 96 ООД, господин Румен Василев от фирма „Светлина Шумен“ ООД гр. Шумен, г-жа Ирина Вачкова от книжарница „Херон“, на отец Иван Еленов, на Красимир Кънев, професионален фотограф, Антон Борисов, родител от село Царев брод; на Дамян Стоянов от магазин „FULLMAX” град Шумен, на г-жа Петя Ламбева от рекламна агенция „ПЕЛА”, на рекламно студио Ентер вю” в лицето на Даниел Донев, на Бахтишен Салимова, Галина и Филип Крумови и Крум Василев от с. Царев брод. Благодарностите ни за оказвана нееднократна помощ са и за инж. Стефан Живков, родител и кмет на село Царев брод.

Благодарим и на Анна Стайкова от фирма „БГ АГРО” гр. Шумен.
Помощ отново ни оказва Ангел Ангелов – Ачо, иновативен учител от СУ „Сава Доброплодни” гр. Шумен.

Продължаваме да получаваме помощ и от Фикосота синтез” ООД град Шумен със съдействието на Николай Николов от село Царев брод. Продължават подаръците и от Милко Димитров, бизнесмен от гр. Велики Преслав.
Дарения за нашите ученици имаше и от Български червен кръст със съдействието на Ирина Дамянова, възпитаник на училището и работила тук като преподавател.

Нов дарител на нашите ученици и на училището е и г-жа Татяна Кипрова от фирма „Лифтком” АД град Шумен.

Благодарим за оказаната помощ при шпакловъчни ремонти на родителите на наши ученици от кв. Мътница: Стефан Стефанов, Красимир Маринов и Лазар Тодоров.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ! БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Тихомир Трифонов

16 септември 2019 година


From ЗА ДАРИТЕЛИТЕ НИ С ЛЮБОВ!. Posted by Основно училище “Свети свети Кирил и Методий” с. Царев брод, община Шумен on 9/18/2019 (59 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and