ЗАВЪРШИ 2013/2014 УЧЕБНА ГОДИНА

На 16 юни, от 9. 15 ч. в двора на училището се проведе последното за 94-тата учебна година за училището ни тържество.Пред дошлите родители и роднини, ученици изнесоха интересна и по детски вълнуваща и въздействаща програма. С отделни изяви по класове това направиха седмокласниците и осмокласниците. Имаше и индивидуални изпълнения на песни и танц, изцяло подготвени от изпълнителите.

gregЗа водещ на празника беше поканен известния шоумен и радио водещ /известен и с „Шоуто на Грек” по Форте и по Дарик радио…/, който дойде и с дисководещия със своята модерна апаратура. Г-н Паносян разигра и викторина с шеговити и леко провокиращи въпроси…На това тържество бяха връчени много награди на изявили се в спорта /на училищния спортен празник на 10 май, както и в други състезания и турнири, организирани в ПИГ/, в конкурси и състезания за написване на есе и съчинение и рисунки за патронния празник. Признание получиха и участниците в общинско състезание по БДП, в което училищния отбор, воден от колегата инж. Павел Павлов спечели престижното трето място. По традиция, всички петокласници, издържали успешно практически изпит за майсторско управление на велосипед получиха специално подготвени удостоверения, подписани и подпечатани от представител на МВР и директора на училището и с възможност за презаверка през следващите няколко години.Награди имаше и за победителите в подобни състезания по БДП по класове от среден етап.

За всички наградени имаше специално изработени грамоти, а наградите бяха оригинални и интересни. Подарени бяха и ключодържатели с надпис на завършващите осмокласници и преподавалите им учители, а за отличниците надписът беше и с важното уточнение Отличник.  b

Уважени бяха и класните ръководители на V, VІ, VІІ и VІІІ кл., както от своите ученици, така и от училищното ръководство.

Г-н Павел Павлов, във връзка с предстоящото му пенсиониране и дългогодишния стаж в училището /34 учебни години/, беше почетен с необходимото достойнство. Директорът му връчи сувенир за спомен и красива и оригинална бутилка с италианско вино.

В своето приветствие г-н Т. Трифонов поздрави всички от училищната общност, родителите на нашите ученици и изброи част от нещата, с които той ще започни изминалата учебна година, поредната най-успешна в най-новата история на училището.c

Най-много вълнение предизвика програмата на осми клас, както и връчването на свидетелствата им за завършено основно образование. На ст. учител Каролина Георгиева, техен класен ръководител, бяха подарени оригинален сувенир и фотоколаж от снимки на всички от класа.a

След това и останалите ученици получиха своите ученически книжки и характеристики, почерпиха се, повеселиха се и се разделиха… до началото на следващата учебна година.

Честито на всички, завършили успешно и преминали в по-горен клас! На продължаващите в други учебни заведения пожелаваме да не забравят къде са учили, на какво сме ги учили и да се гордеят с наученото и постигнатото… Дано семената, които сме посели, нееднократно във Вас, дават все по-добри плодове!

Очакваме го! Искаме го! Надяваме се!
Т. Трифонов

 

 

Повече снимки може да разгледате на нашата Facebook страница.

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and