ЗАВЪРШВАНЕТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА…

Завършването на учебната година винаги и било вълнуващ момент, както за учениците, така и за нас, учителите. В тази кратка новина ще видите снимки от различни класове и тяхното завършване, с акцент на тържеството на седми клас. То се проведе в Актова зала №2 на 5 юли, т. г. Някой би казал, тържество като тържество! И така е и не е точно така! „Героите“ са други, а вълнението винаги е факт!

Красиви моменти, снимки, награди, усмивки, поздравления… И този път беше така! Най-добре представилите се в учението, отличниците ни бяха наградени, но уважени бяха всички седмокласници.

Наред с другите подаръци имаше и ключодържатели „Випуск 2023“ и „Отличник на випуск 2023“ както и надписани книги. С пълно отличие завършиха Борис Живков и Ажда Руфадова. С решение на педагогическият съвет тя получи почетната лента за „Отличник на Випуск 2023“, също златен медал и купа.

Като част от инициативите и мероприятията по повод патронния празник се реализираха и полудневни екскурзии до пчеларска фирма край с. Войвода. В продължение на пет различни дни и дати се изредиха всички класове и ученици.

По мнението на ученици и колеги там е било много интересно и хубаво. Игри, снимки, беседа, почерпка, а за седмокласниците имаше и възможност да ползват басейн. По-късно и друга група ученици, заедно със старши учител Даниела Господинова прекараха вълнуващ уикенд при гостоприемните ни домакини – пчелари.

Другите класове завършиха с кратки тържества и снимки – по време на екскурзията край с. Войвода или в училището. Четвъртокласниците, малките ни абитуриенти имаха прекрасно тържество отново в Актова зала №2, а след това с организация и от родителите с посещение на заведение в град Шумен.

Така завърши и тази учебна година – с радостни вълнения, усмивки, награди, грамоти, дипломи и трепетно очакване на лятната ваканция…

Август 2023 г.
Тихомир Трифонов

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and