15 ЮНИ 2015 ГОДИНА

На 15 юни завърши 95-тата учебна година на нашето любимо училище! Много неща, в голямата си част позитивни, хубави, значими, авторитетни и запомнящи се белязаха изминалите 171 учебни и работни дни.

Когато измине малко време част от тях ще бъдат отсети, но фактите, постиженията, успехите, снимките, както и тази новина ще пребъдат.
Поздравявам всички, които имат заслуга тази учебна година да започне, да протече и завърши така позитивно. Това се отнася, в различна степен до учители и възпитатели, ученици, обслужващ персонал, родители, роднини и настойници, общественост от осемте населени места… Но на всички им… благодаря от сърце!
Има много други места, където статистиката, фактите, анализите вече са коментирани… Тук ще качим малко снимки от милото тържество, проведено в актовата ни зала, поради горещото време навън.

В друга новина ще уважим две красиви момичета, наши доскорошни ученички, които разкрасиха и разнообразиха този ден и празник!
С отличен успех завършиха своите класове следните ученици: Мартин Тихомиров, Димитър Пламенов и Олджай Изетинов от V кл. с 5. 78; Пламен Пенчев от VІ кл. с 5. 71; Ивелина Божанова от VІІ кл. с 5. 68 и осмокласниците Стефан Христов с 5. 63 и Надежда Иванова с 5. 88.
Пълни отличници за радост на всички нас и техните близки са: Вилиана Стоичкова, Петина Ненчева от пети клас и Павлина Живкова и Андриян Атанасов от шести клас.
Специални поздрави и на „цялото щатно войнство”! Благодаря Ви!

Завършвайки учебната година, през вече започналото лято – нека всеки от нас намери своя начин, време и място за да почине, отдъхне, да пътува, да спортува, да събира сили и енергия, да стане по-здрав и издръжлив… Нека да отделим време и внимание на най-близките си хора! Те го заслужават! Нали?
С пожелания за едно прекрасно, синьо и зелено лято!

Юни, лето 2015

Ваш, Тихомир Трифонов

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and