РЕАЛИЗАЦИЯ НА СПЕЧЕЛЕН ПРОЕКТ

За разлика от нашите безуспешни опити на училищно равнище, инж. Стефан Живков, кмет на с. Царев брод спечели проект към ПУДООС. Той е за благоустрояване и реновиране на красивият парк, намиращ се на центъра на селището.

Ние, ученици, учители и служители също подкрепихме с желание и подписка кандидатстването през пролетта.

Ето, че дойде време и да помогнем! Направихме го в часове по Домашен бит и технологии! Както се вижда участваха и други хора… Този много по-приветлив, красив, чист и облагороден парк ще се ползва още повече и от такива като нас!

Нови са тенис масите, беседката, двата вида пейки,  кошчета, цветя, храсти, дръвчетата…

Щях да завърша тази Новина /така се нарича всеки подготвен за качване от администратора на сайта материал…/  още по-оптимистично, ако не беше НОВИНАТА, че още на следващата вечер са били изскубнати 6 броя от засетите чемшири!

         Дано има по-малко такива опити от жители на с. Царев брод и разбира се на Европейския съюз!

А противоборството на доброто и злото наистина е вечно, като везните непрекъснато сменят местата си! Халал да са им чемширите на тези чевръсти стопани и стопанки! И дано и до тях достигнат и тези мои… редове!

 

Тихомир Трифонов,

подкрепил с желание проекта

 

Остави отговор

Един отговор на “РЕАЛИЗАЦИЯ НА СПЕЧЕЛЕН ПРОЕКТ”

  1. Тихомир Трифонов says:

    В четвъртък, 20 ноември научих от кмета инж. Ст. Живков, че чемширите са открити и ще бъдат върнати. Най-важното е, че не са взети от хора от село Царев брод! Поне това е добре!

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and