На 10 май…

На 10 май при нас беше и интересно и разнообразно и по-различно! Организирахме и реализирахме Училищен спортен празник, Ден на таланта и Моят домашен любимец.

При голям интерес и желание за себе изява и спортен хъс преминаха състезанията по бадмингтон, футбол, волейбол, канадска борба, скок от място, тенис на маса, шахмат…Всички победители ще бъдат наградени по подобаващ начин по-късно.

Денят на таланта отново показа колко и какъв потенциал се крие в много от нашите момичета и момчета. То не бяха песни на различни езици, танци, сръчности, пиеса на английски с поучителен характер /„I learned mi lesson”/ и какво ли още не… Гост ни беше ст. експерт от РИО Шумен г-жа Радостина Кунчева. Тя с интерес изгледа част от под готвената програма, поздрави с емоционално слово всички присъстващи и използва да връчи Диплом за участие в Езиците на сцената /виж в сканиран вариант/.

За втора година ученици бяха донесли и свои домашни любимци, с гордост те ги показаха и разказаха за тях – папагал, рибки, водна костенурка, котки, турски кокошки, петел и видове гълъби… Желаещите можеха и да се снимат… с тях!

Като екстра към всичко преживяно беше и гостуването на полицейското куче Бен със своите обучители полицаи и разказаните и показани от тях атрактивни неща. Много от желаещите имаха възможност да се снимат с този „не домашен любимец”, а така също и да бъдат в ролята на нарушители… със специален „ръкав” на ръката.

А всичко останало си беше като всеки друг работен ден – безплатни закуски и плод по нов за нас проект /до ІV клас – този път хубав банан/, за всички безплатен кетъринг обяд…

Така премина този по-различен ден в „едно средностатистическо българско училище”…

От мястото на събитието, Т. Трифонов

 

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and