ПРИЯТНА ИЗНЕНАДА! ОТНОВО ЗА МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ – ЗИМА 2015!

Няколко седмици след получаването на официалната информация за резултатите от състезанието се получи пратка от организаторите. В нея имаше сюрприз.

Приятната изненада беше свързана с корекция – на Александър Валериев Петков от ІІ кл. дипломата за добро участие се променя с друга. Присъжда му се бронзов медал в комплект с нова диплома и коригирано съдържание.

Това е второто такова отличие, след това на Пламена Николаева от ІV клас.

Тези лични за учениците ни успехи не биха били факт без ежедневната работа и помощ на колегите начални учители – в случая старши учител Маргаритка Стефанова.

В началото на тържеството на първи клас, на астрономическа пролет – 21 март, събота, получените отличия бяха връчени тържествено, в присъствието на усмихнатият Александър, доволната учителка М. Стефанова и щастливата майка – Славка.

Награждава се Александър Валериев Петков, победител на трето място в есенния кръг на втория международен турнир „Математика без граници” /в превод от английски език/.

За любознателните ще припомним: участниците в този кръг са много момичета и момчета от 16 страни – Казахстан, Русия, Мексико, Бразилия, Узбекистан, Молдова, Швейцария, Туркменистан, САЩ, Румъния, Франция, Азербайджан, Афганистан, Корея, Турция и от България.

Тихомир Трифонов, споделил тази „извънредна” новина и направените снимки с всички Вас, прочелите тези редове.

Сертификатът е сканиран и заедно със снимките при връчването за медала може да се видят в тази новина и във Facebook и Twitter страниците на училището в сайта ни – www.ou-tsarev-brod.com

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and