ПОРЕДЕН ГОЛЯМ УСПЕХ НА АХМЕД САБРИ

ПОРЕДЕН ГОЛЯМ УСПЕХ НА АХМЕД САБРИ на Националните първенства за деца до 10 г. и деца до 14 г., гр. Пловдив, 09 .05. 2015 г.

На 09.05. 2015 г. в спортната зала на Пловдивският университет се проведоха Националните първенства по карате Шинкиокушин за деца до 10 г. и деца до 14 г. Състезанията бяха изключително силни и в тях взеха участие много от младите надежди на Федерация Българско Карате Шинкиокушин от клубовете в цялата страна. Отборът на СК „ Киокушин” – гр. Шумен записа много силно представяне, завоювайки 3 златни, 1 сребърен и 1 бронзови медала.

Републикански шампиони станаха:
1. Калоян Марчев при деца до 10 г. в кат. до 30 кг., който бе с класи над съперниците си и не срещна никакви трудности по пътя си към финала. За младият шуменец това е втора титла за настоящата година-на провелото се на 28.03.2015 г. в гр. Шумен, Национално първенство той стана републкански шампион и при деца до 12 години. Младият шуменски състезател спечели осминафиналния и полуфиналния си двубои с ипон след отлично пласирано уширо гери, а на финала прегази опонента си с авасете ипон след много силни чудан маваши гери и чудан мае гери и съвсем заслужено с единодушно решение на съдийската колегия му бе присъден и призът за най- техничен състезател при деца до 10 години.
2. Симеон Белчев при деца до 10 г. в кат. до 28 кг., който на осминафинала преодоля убедително съперника си с вазаари с джодан маваши гери, а на полуфинала отстрани опонента си с ипон с уширо гери.
3. Ахмед Сабри при деца до 14 г. в кат. до 45 кг., който спечели финалният си двубой с вазаари с джодан маваши гери.
Състезателите на СК „ Киокушин” – гр. Шумен можаха да вземат участие в Националните първенства за деца до 10 години и до 14 години благодарение на навременната помощ на Община Шумен.
Шуменските каратисти продължават своята подготовка за Международният турнир за купа „Черно море” по карате Шинкиокушин за юноши и девойки и кадети и кадетки, който ще се състои на 06.06.2015 г. в гр. Бургас.

Поздравяваме за упоритостта и постигнатият успех Ахмед Сабри и неговият треньор семпай Айдън Ахмедов.

Тренировките продължават във времето за занимания по интереси в малкия спортен салон в училището в село Царев брод.
М. май, 2015 година

Ползван е материал от сайта на СК „Киокушин” гр. Шумен.

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and