ОЩЕ ПОВОДИ ЗА РАДОСТ!

Здравейте, приятели! В този кратък материал ще бъдат обединени и съобщени нови факти за успехи на наши ученици. В отговор на получено писмо и отправена покана от РИОСВ град Шумен, наши ученици участваха с изработени табла и рисунки на тема – Световен ден на водата – 23 .03. С радост приехме обаждането, че има наши ученици, които са сред наградените. Успяхме да им осигурим транспорт и присъствие на тържеството, което се е провело на 22 март в сградата на организаторите. Учениците от четвърти клас, заедно със своя класен ръководител ст. учител Галина Живкова получиха своите награди и публично признание. За това „говорят” снимките и сканираните грамоти, които са част от тази новина.

Наградените – красивите и лъчезарни Пламена Славева и Синем Салиева, в „дует” и Анна Сергеева, Ева Лъчезарова, Росица Николова и Стефани Димова, „квартет”.

Този факт е перманентно доказателство за това, че нашите ученици обичат да рисуват. А немалко от тях имат и изявени интереси и наклонности към изобразителното изкуство, в това число и към подобни конкурси, отнасящи се до толкова значима тема каквато е тази за ВОДАТА.

От предни новини знаете за успехите на наши ученици на областния кръг на олимпиадата по география и икономика. Тук ще посочим и доброто представяне на наши седмокласници на същия етап, но този път по биология и здравно образование. Втора по резултат, само с точка по-малко от регистриран максимум, е нашата седмокласничка Павлина Живкова. На четвърто място в тази неофициална класация е Андриян Стефанов, също от седми клас. Поздравяваме за много доброто представяне Павлина и Андриян, но неоспорима е заслугата и на ст. учител и преподавател и по биология Йорданка Маринова. Браво на Вас!

Вече седем години в училището ни има филиал на Спортен Клуб „Киокушин” гр. Шумен (от март 2009 г.). Под вещото и всеотдайно ръководство на семпай Айдън Ахмедов постигнатите успехи са многобройни и повече от значими. Този път става въпрос за поредното престижно класиране на наш ученик от осми клас, Спортист на училището за 2014 г. Ахмед Сабри. На националното първенство на Федерация Българско Карате Шинкиокушин в град Димитровград са мерили сили 160 състезатели от 21 клуба. Затова постигнатите успехи от представителите на шуменския клуб са толкова значими – четири златни, четири сребърни и шест бронзови. Участникът в представителният отбор Ахмед Сабри е завоювал трето място, бронзов медал, грамота и купа при кадетите. Същият успех е завоювала и Арзу Фикретова, наш възпитаник и състезател, но при кадетките.

В очакване на поредната серия и/или „порция” позитивни за всички нас новини – разгледайте и снимките!

Март, лето 2016
Тихомир Трифонов

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and