НОВИНА С ПО-МАЛКО ТЕКСТ И ПОВЕЧЕ СНИМКИ!

Наша ежегодна традиция е направата на снимки по класове и обща снимка в началото на всяка една учебна година. Така стана и на 17 септември 2020 г. Но поради особеностите на ситуацията с пандемията, този път обща снимка не беше направена.

След това с най-сполучливите пози (снимки) бяха изготвени първо табелки за плексигласовите джобове на всеки клас. А желаещите ученици можеха да си поръчат и закупят и снимка за себе си за спомен.

Дойде време тези снимки да се ползват и за направа на единични бройки, „бутикови“ календари за всеки за класните стаи на всеки клас. Те вече са факт и тук ще споделим как те изглеждат…

От многото снимки, с които ежегодно разполагаме, си правим и няколко т. н. „служебни календари“. Факт е и поредното ни джобно календарче, подарено на всички ученици, колеги, а и на много други хора…

Да се изработва и постер на винил, който да се окачва в началото на коридора на първия етаж и целогодишно под него ежедневно да преминават всички ученици, е друга, утвърдила се практика. Такъв и сега имаме, той е окачен, но този път там не е обработената обща снимка, а тези – на всичките седем класа.

Накратко, времената се менят, вече година Ковид пандемията не ни дава спокойствие. Не можем да реализираме своите идеи и желания в пълен обем! Но хубавите неща, красивите и практични традиции трябва да се пазят и… съобразяват с новите обстоятелства!

Март 2021 година

Тихомир Трифонов

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and