НАШИ УЧЕНИЦИ С ПРИЗОВИ МЕСТА В МЕЖДУНАРОДНО МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ

Момичета и момчета от втори, трети и четвърти клас заеха призови места на завършилия есенен кръг на Международното състезание „Математика без граници”. От организаторите бяха получени Дипломи, а имаше и медалисти.

Трети места и бронзови медали в есенното издание на математическото състезание грабнаха третокласничката Стефани Антонова Димова и Пламена Николаева Николова от четвърти клас.

Турнирът се провежда за втора поредна година и в него участват ученици от втори до ХІІ клас, разделени в осем възрастови групи.

Темата за всеки клас включва 10 задачи с избираем отговор и 10 задачи с отворен отговор, времето за решаване е 60 минути, максималния брой точки – 20.

Честито на всички, представилите се много добре! Гордеем се с Вашите успехи! Знаем, че можете още, затова очакваме и в бъдеще добри новини!

Награждават се Стефани Антонова и Пламена Николаева , победители на трето място в есенния кръг на втория международен турнир „Математика без граници” /в превод от английски от дипломите/.

Награждават се Емили Калинова, Леонора Бориславова, Росица Детелинова, Александър Валериев, Мартин Миленов и Стефан Методиев от втори клас; Ева Лъчезарова от трети клас и Данил Нешев и Теодосий Жечков от четвърти клас за успешно представяне в есенния кръг на втория международен турнир „Математика без граници” /в превод от английски от дипломите/.

Поздравления и за колегите, преподаватели по математика и подготвили учениците си – ст. учител Маргаритка Стефанова, ст. учител Галина Живкова и ст. учител Цветалина Велкова.

Тихомир Трифонов,

споделил добрата новина и направените снимки с удоволствие.

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and