МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ – ЗИМА 2015! ОТНОВО ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ!

Момичета и момчета от втори, трети и четвърти клас заеха призови места на завършилия ЗИМЕН кръг на Международното състезание „Математика без граници”. От организаторите бяха получени Дипломи, а отново ИМАМЕ и медалист.

Турнирът се провежда за втора поредна година и в него участват ученици от втори до ХІІ клас, разделени в осем възрастови групи.

Темата за всеки клас включва 10 задачи с избираем отговор и 10 задачи с отворен отговор, времето за решаване е 60 минути, а максималния брой точки – 20.

Честито на отново представилите се много добре наши ученици, участници!

Награждава се Пламена Николаева Николова, победител на трето място в есенния кръг на втория международен турнир „Математика без граници” /в превод от английски от дипломата/.

Награждават се Емили Калинова Петрова, Леонора Бориславова Живкова и Александър Валериев Петков от втори клас; Стефани Антонова Димова и Анна Сергеева Калонова от трети клас и Данил Алексеев Нешев и Теодосий Жечков Салабашев от четвърти клас за успешно представяне в зимния кръг на втория международен турнир „Математика без граници” /в превод от английски от дипломите/.

Поздравления и за преподавателите по математика на тези ученици – ст. учител Маргаритка Стефанова, ст. учител Галина Живкова и ст. учител Цветалина Велкова.

За по-любознателните: участниците в този кръг са стотици момичета и момчета от 16 страни – Казахстан, Русия, Мексико, Бразилия, Узбекистан, Молдова, Швейцария, Туркменистан, САЩ, Румъния, Франция, Азербайджан, Афганистан, Корея и Турция, както и от България.

Тихомир Трифонов, споделил поредната добра новина и направените снимки с всички Вас, прочелите тези редове

Сертификатите са сканирани, а заедно със снимките при връчването им може да се видят в тази новина и във Facebook и Twitter страниците на училището в сайта ни.

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and