ЗА СНИМКИТЕ И ТЯХНАТА УПОТРЕБА!

При нас е популярно и логото „Училище със стари и нови традиции!“ Една дългогодишна традиция е и колективната направа на снимки по класове в един от първите учебни дни след поредния 15 септември. Така беше и тази година! А вече готовите снимки имат продължителен живот и могат да се ползват за следните неща: за направа на красива табелка за вратата на съответната класна стая, за „глава“ на нов календар за 2022 година, а желаещите ученици можеха и да си закупят снимка за спомен.

Този път размерът на тези снимки вече беше увеличен на 10/15 см. Отделно, правените в началото и в края на всяка учебна година снимки се подреждат и са част от поредния училищен албум, който се съхранява и може винаги да се види в училищния музеен кът.

Друга част от тази дългогодишна традиция е и направа на обща снимка на всички, които учат и работят в любимото ни училище. Свое запазено място на първия ред винаги имат първокласниците.

През миналата и в началото на тази учебна година заради ковид пандемията обща снимка не беше правена, но на постера на винил по подходящ начин са подредени всичките седем снимки на класовете. А всеки нов постер се поставя в началото на коридора на първия етаж и ежедневно всички преминаваме многократно под него. А когато дойде времето и ред на новия постер, на досегашния вече му се намира място на някоя от стените в коридорите или фоайета. Така той става красив и видим експонат от картинната ни галерия.

В тази кратка новина може да видите и новите снимки по класове, както и новия постер на винил. Тук са и подготвените „глави“ за новите календари по класове за 2022 година, както и „лицето“ на вече готовото за печат ново „джобно“ календарче – за 2022 година.

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and