ЗА БЛАГОДАРНОСТТА НИКОГА НЕ Е КЪСНО!

Използваме най-големият наш празник – 3 март, Национален празник на Република България, за да оповестя на всички приятели и почитатели на училището ни за решение на педагогическия съвет от миналата година.

Получихме от бивша наша ученичка от с. Царев брод, Светлана Миланова, оригинален подарък. По нейна инициатива Павлин Маринов от с. Стамболово, община Павликени е изработил в умален размер сполучлив макет на любимото ни училище.

Като форма на искрената ни благодарност и признателност, педагогическият съвет реши двамата да получат Благодарствен адрес и монети – Монета на БЛАГОДАРНОСТТА и Монета с лика на Хан Кубрат с изписания му девиз: ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Поради Ковид пандемията досега не намерихме подходящ повод и начин да оповестим това свое решение. Идеята беше това да се съчетае с отложеното и непроведено тържество, посветено на стогодишнината на училището ни на 10 август 2020 г.

Сега, на тази светла дата даваме гласност на този факт, а в сайта на училището преди около година има и нарочна новина – за самото дарение. Там има още много снимки…

По подходящ начин монетите и своите адреси те ще получат в най-скоро време.

На нашите млади приятели, Светлана и Павлин желаем здраве и да сбъднат своите най-съкровени мечти! А ние – просто се присъединяваме към тях!

3 март 2021 година

Тихомир Трифонов, председател на педагогическият съвет и директор на училището

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and