ЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИ

На 19 декември, петък, в Регионалния исторически музей бяха връчени наградите на победителите в организирания от Общинския детски комплекс и община Шумен VІІІ Регионален конкурс „Приложното изкуство в народните обичаи от Коледа до Васильовден”.

За наша радост сред наградените имаше и наши ученици. В раздел „Сурвакници” бяха отличени Павлина Живкова и Габриела Николаева от VІ кл. Наградите им бяха връчени от г-н Найден Косев, директор на дирекция „Просвета, култура и образование” в община Шумен.

Сред победителите в раздел „Пана” е колектив от група ученици от шести клас. Павлина, Габриела, Ердоан, Пламен и Андриян бяха изработили с много желание, старание и любов творение, пред което  много бяха желаещите да си направят снимка, а да заснемат и самото произведение. Колективната награда получиха и петимата от г-жа Павлина Марева, директор на ОДК, град Шумен.

Поздравления заслужават всички участвали със свои произведения в конкурса наши ученици, техните преподаватели по изобразително изкуство и домашен бит и техника, както и старши учител Гергана Гроздева, класен ръководител и преподавател на шестокласниците.

Да подкрепят и присъстват на награждаването, съчетано с танцови и песенни изпълнения, бяха дошли и старши възпитател Таня Стефанова, инж. Стефан Живков, кмет на с. Царев брод, както и пишещия тези редове.

Кратки видеоматериали бяха заснети и ще бъдат качени в съответната страница на сайта на училището.

Декември, 2014 година

Тихомир Трифонов

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and