ДВЕ ДОБРИ НОВИНИ, В ЕДНА…

Че навсякъде има способни, умеещи, дори талантливи деца е по принцип вярно, но родителите и ние, учителите им сме тези, които трябва да открием и развием способностите им.

Ето два нагледни примера, които отново са за нас повод за радост и гордост!

Емили Калинова от ІІ клас в свободното си време обича да пее, като това го прави в Обединената школа по изкуствата „Анастас Стоянов” гр. Шумен. Нейн преподавател е г-жа Русанка Андонова. За своето участие в VІІ Национален конкурс за песенен и инструментален фоклор „ПЕСЕННА ДЪГА НАД КУТЕВ” чаровната Емили е получила на 1 април, т. г. Диплом за второ място и сребърен медал.

Момичета и момчета от втори, трети и четвърти клас заеха призови места на завършилия пореден кръг на Международното състезание „Математика без граници”. От организаторите бяха получени Дипломи, а отново ИМАМЕ и медалисти.

Турнирът се провежда за втора поредна година и в него участват ученици от втори до ХІІ клас, разделени в осем възрастови групи.

Със злато се окичиха Емили Калинова от ІІ клас, а със сребро Стефани Антонова от ІІІ клас. Дипломи за своето много добре представяне получихме от организаторите и на имената на Александър Валериев и Леонора Бориславова от ІІ клас и Анна Сергеева и Данил Нешев от ІV клас.

Честито на отново представилите се много добре наши ученици!

Поздравления и за преподавателите по математика на тези ученици – старши учител Маргаритка Стефанова, старши учител Галина Живкова и старши учител Цветалина Велкова. Специални поздрави и на родителите на тези наши ученици! Гордейте се!

Тихомир Трифонов, споделил и тази добра новина и направените снимки.

Сертификатите са сканирани, а заедно със снимките при връчването им, както и на медалите може да се видят в тази новина и във Facebook и Twitter страниците на училището в сайта ни.

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and