Вижте истината за едно откритие, пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин В17

Вижте истината за едно откритие, пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин.

Грифин разбира, че проблемът за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката!

Американският преподавател Едуард Грифин разказва истината за витамин В17. Той и съпругата му издават книги, правят филми, изнасят лекции и се опитват да информират обществото за това отктитие. Грифин дава научни обяснения на лечението на рака с витамин В17  и недоу мява защо ортодоксалната медицина обяви война на лекарството, с което много клиники ус-пешно излекуваха пациентите си.

През 1952 г. Ернест Кребс открива витамин В17, който в пречистен и концентриран вид се нарича леатрил или амигдалин. Разработен е метод на лечение на рак чрез прием на този витамин, който и до сега възбужда горещи спорове. Самият механизъм на унищожаване на раковите клетки с помощта на витамин В17 е доста добре проучен и много онкоболни го използват като алтернативно лечение.

Биохимикът от Сан Франциско д-р Ернст Т. Кребс-младши смята, че ракът не се получава от тайнствена бактерия, вирус или токсин (също като скорбута или пелаграта). Той се получава от дефицит на много ценен компонент, до който се стига от липсата на пълноценно хранене при хората. Този ценен компонент Кребс-младши смята, че се намира в цялото семейство на нитролоцидите, а те могат да бъдат намерени в над 1200 растения.

Кребс доказал, че витамин В17 е напълно безопасен за хората, като го инжектирал първо на животни, а след това и на себе си. Не установил никакви последици, а дори е добре със здравето и сега.

Механизмът е следния – витамин В17 съдържа цианид, бензолдехид и глюкоза – в съотношение 1:1:2. Цианидът става опасен за раковите клетки, когато се освобождава, а това се получава с помощта на бета-глюкозида. Този ензим присъства в нашия организъм в минимални количества, но в раковите клетки се съдържа сто пъти повече. Това означава, че цианидът се освобождава в тези ракови туморни участъци и унищожава раковите клетки. В същото време се освобождава и бензолдехидът, който е силна отрова и съчетан с цианид става още

по-смъртоносен. Така раковите клетки загиват под въздействието на тези две вещества.

Дргуг специалист в областа – Д-р Дийн Бърк, MD, дългогодишен директор на Националният институт за ракови заболявания на САЩ и един от най-изтъкнатите експерти в областта на биохимията казва:

“През 45-те години, през ко ито съм посветил на изучаването и изследването на рака, 33 от които прекарах в Националния институт, където имах възможност да проуча всички налични материали, свързани със сериозните изследвания на леатрил (B17), аз не намирам научен резултат, който да демонстрира повишена токсичност или друга вредност на този витамин. Противораковите ефекти на това вещество се показват недвусмислено от нашия институт, както и от редица други клиники в цяла Америка и западния свят. Въпреки твърденията на противниците на леатрил сред картелите, които контролират пазара на синтетични наркотици, аз декларирам, че витамин B17 е един от най-ефективните вещества за контрол на рака, който съм виждал през целия си професионален път “.

Доктор Джон Морон е провел лечение с лаетрил на 10 души, които са имали раково заболяване през 1962 г. От публикуваните резултати става ясно, че лаетрилът е поставян чрез венозно инжектиране в продължителен период от 4 до 43 седмици. Метастазните видове рак са били доведени до регресия, а общото състояние на болните се е подобрило значително.

Веществото, което убива рака, е открито в плодовите костилки, най-вече в кайсиевите.

Факт е, че за народи, които се хранят с храни, богати на В17, ракът е непознат. Пример за това са жителите на долината Хунза на границата между Индия и Пакистан, за които кайсията, чиито костилки са богати на витамин В17, е неизменна част от хранителния режим. Всяка пролет с напъпването на кайсиевите дръвчета, те престават да поемат храна и единственото, което консумират, е специфична местна напитка, приготвена от сушени кайсии и вода. Тази тяхна т.нар. „гладна пролет” провеждат в период от 2-3 месеца до узряването на кайсиите, като през този период организмът бива захранен с балансирано количество амигдалин.

Витамин В17 може да се счита ефективно средство за превенция срещу рака, ако е приеман редовно.

В17 е алтернативното средство, което се използва при ракови заболявания!

 

Остави отговор

Остави мнение

This theme is designed by college textbook along with textbooks, University mailing address and